Site icon Mega X Blog

Hanna friberg pojkvän

Hanna friberg pojkvän; Hanna Friberg och Lojsan släppte veckans avsnitt av Mndagsvibe, och nu är hennes sociala medier fulla av människor som älskar henne.
Hanna har nu berättat varför hon gjorde slut med sin pojkvän, som hon träffade på “Singelns dag”, så vi vet varför. Som 15-åring igen efter 7 år ensam var hon kär och galen.
Han var allt hon hade hoppats på.

Hanna friberg pojkvän

På alla hjärtans dag fick han en nyckel till hennes lägenhet. Hon funderade på att presentera honom för sina föräldrar.

För några veckor sedan dumpade han plötsligt Hanna på en fest, där de träffades för att prata och hon fick tillbaka sin nyckel, så att de kunde prata igen.

Det är för att hon fick reda på att han hade skrivit till en tjej när hon var i Sydafrika och bett henne komma över för att träffa honom.

Killen sa att detta inte var sant, men han gjorde slut med henne ändå.

Man kan undra varför då.

Därför kom det fram att det här inte var den enda tjejen man kunde kontakta och fråga efter “sällskap”. Dessutom var han otrogen och låg med en annan tjej flera veckor innan han gjorde slut med Hanna, så det gjorde saken värre.

Det är äckligt att vara otrogen.

Det är väldigt respektlöst att göra så.

Det finns inget du kan göra åt kärlek eller känslor, men du kan välja att styra köket åt ett annat håll än det i den andra tjejens kök (i det här fallet).

“Vad var det du försökte stoppa i, hennes handväska”, frågade hon. / Rachel Green säger det.

Hanna bestämmer sig för att prata om detta för att hjälpa någon annan som kanske går igenom samma sak.

Anledningen är att visa att även om din partner är otrogen mot dig så är du inte ensam och det är aldrig ditt fel.

Hanna friberg pojkvän

Skam och skuld ska alltid läggas i händerna på de människor som inte gör som de säger att de gör.

Vi har vant oss vid att influencers delar större delen av sina liv med oss. Tillsammans har vi kunnat åka på alla deras kärleksresor och vara en del av deras nya partners. Vissa mer än andra. Det finns vissa människor som är väldigt försiktiga och inte vill visa någon vem de dejtar. Det är för att de nu tror att de har delat så mycket av sitt privatliv att de nu vill behålla något privat och sedan bli kära.

Nina Glimsell har till exempel valt att hålla sitt privatliv privat. Hon har inte gått ut med vem hennes pojkvän är, och hon berättade inte för sina följare om graviditeten förrän hälften av den var över. Hon ser gladare ut än någonsin. En annan person som har bestämt sig för att hålla sin nya pojkvän borta från sociala medier är Hanna Friberg, och hon är den andra personen som gör detta nu.

Det var då hon började ge bort att hon hade träffat någon. Hon började prata om att gå på dejter lite då och då. Under en resa nyligen skrev hon att hon var kär och kysstes vilket var något hon alltid velat känna, varför hon skrev detta. Under ett samtal med sina fans skrev hon: När de frågade mig om jag skulle visa dem hur mycket jag älskar dem, sa jag:

Hanna friberg pojkvän

“Inte alls. Jag vill inte dela det med någon. Så länge har jag delat så mycket av mitt liv med så många människor. Det är nästan skönt att ha det bara vi.”

Exit mobile version